Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Další přesun na lince Ostrava - Zlín. Ševci koupili Hrubého

Už druhý hráč míří před novou sezonou nejvyšší domácí fotbalové soutěže z ostravského Baníku do Zlína. Po obránci Martinu Fillovi získali "ševci" také záložníka Roberta Hrubého, který v posledním ročníku působil na hostávní v Jablonci.

Robert Hrubý
zdroj: ČTK/Fotobanka ČTK/ autor: Paprskář Pavel

Hrubý je odchovancem Slavie Praha, do české nejvyšší soutěže poprvé naskočil v únoru 2014. Po půlročním hostování v Teplicích přestoupil v roce 2016 do Baníku a uplynulou sezonu strávil na hostování v Jablonci. Celkem odehrál v osmi sezonách 174 ligových utkání a vstřelil 16 branek.

"O Roberta jsme hodně stáli, měl by být důležitým článkem záložní řady. Jeho styl hry je hodně důležitý pro přechod do útočné fáze. Máme radost, že jsme jeho příchod dotáhli," citoval klubový web generálního manažera Zdeňka Grygeru.

Fastav už dříve vedle Fillova příchodu ohlásil i prodloužení smlouvy s Václavem Procházkou a Martinem Cedidlou, ale stále nemá dořešený post hlavního kouče. Po odchodu Bohumila Páníka vedl tým v závěru soutěže Jan Jelínek, jemuž ale chybí patřičná licence.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články