Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

ČT sport: Skalák by se mohl vrátit do Mladé Boleslavi

Jiří Skalák do Mladé Boleslavi? Toto spojení by mohlo být brzy realitou. Podle informací ČT sport by se měl v brzké době hlásit ve středočeském klubu záložník, který patří do širšího okruhu reprezentantů a v současné době je hráčem anglického Millwallu. Zda by se v případě Skaláka jednalo o hostování do konce sezony, není zatím jasné.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

"O Jirku máme zájem. Mluvil jsem s ním, on má zájem hrát za nás. Ale je tam samozřejmě nějaká dohoda klubů a to já neovlivním," řekl trenér Jozef Weber na tiskové konferenci po pátečním vítězství 2:0 v ligové předehrávce v Teplicích.

Skalák naposledy zasáhl v dresu Millwallu do hry 26. ledna, kdy vystřídal v 87. minutě zápasu s Evertonem Aidena O'Briena.

Šestadvacetiletý rodák z Pardubic pak byl na hřišti u vítězného gólu svého týmu. Ve čtvrté minutě nastavení rozhodl o porážce favorizovaného Evertonu 2:3 obránce Wallace.

V posledních třech utkáních ale nejdražší posila v historii Millwallu chyběla v sestavě. Skalák do druholigového Millwallu přestoupil teprve loni z Brightonu, s nímž o rok předtím postoupil do Premier League. Tu si ale nakonec nezahrál. "Nelituju," řekl přesto loni Skalák.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

V Millwallu, za který od letošního ledna odehrál pouze 67 minut, podepsal někdejší hráč pražské Sparty smlouvu na tři roky.

Přestupní částka se tehdy měla pohybovat v přepočtu okolo 23 milionů korun. Cena Skaláka tak měla překonat útočníka Paula Goddarda. Toho získal Millwall před 30 lety z Derby County. Ve dvaceti zápaseh pak ovšem dal pouze jediný gól.

V Boleslavi už Skalák působil, v roce 2016 z ní odcházel právě do Brightonu. Na hostování také prošel v minulosti slovenským Ružomberokem, Slováckem či brněnskou Zbrojovkou.

POSLECHNĚTE SI Fotbal fokus podcast o českých hráčích v zahraničí:

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články