Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Co se má stát, se stane, řekl Nguyen a zatím do Hanoje nemíří

Je o něho zájem ve Vietnamu, ale zatím brankář Filip Nguyen zůstává ve Slovácku a chystá se na další zápas. Gólman s vietnamskými kořeny po výhře 1:0 nad Českými Budějovicemi řekl, že jeho odchod se zatím nepřiblížil.

Nguyena láká do Hanoje tamní přední klub, který chce třicetiletého fotbalistu dřív než v letní pauze a čas má do konce ledna. Ale Nguyen zůstává v klidu. "Mám smlouvu se Slováckem, připravoval jsem se na dnešní zápas a budu se připravovat i na další příští sobotu doma s Olomoucí," řekl hráč, který do Slovácka přišel z Liberce.

O případném přestupu zatím nic dalšího neví. "To jsou věci, které já neovlivním, takže nemá cenu se tím nějak zaobírat. Co se má stát, se stane. Věřím, že to dopadne dobře," řekl Nguyen.

Proti Českým Budějovicím přispěl k vítěznému vstupu do jarní části. "Z psychologického hlediska to jsou tři velmi důležité body. Tabulka je velmi vyrovnaná, takže je to skvělý začátek," konstatoval Nguyen po čtvrté vychytané nule v sezoně.

Přiznal, že mu zatrnulo po necelé čtvrthodině, kdy Jakub Hora po jeho nedůrazném odkopu málem skóroval do opuštěné branky. "Trefil to parádně, ale Káca (kapitán Michal Kadlec) to zachránil. Nevím, zda bych to stihl já, spíš se mi honilo hlavou, abychom se nesrazili, ale dobře to dopadlo," prohlásil Nguyen.

Na jeho špatném odkopu mohl mít vinu i těžký terén. "Bylo to zapískované. Sice jsme na tom trénovali, ale takové povrchy nenahrávají kvalitnímu fotbalu," řekl Nguyen.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články