Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Cicilia dál pálí ostrými, tentokrát skolil dvěma brankami Slovan

Nová posila fotbalistů Slovácka Rigino Cicilia skóroval i ve třetím utkání v letní přípravě. Pětadvacetiletý rodák z Curacaa přispěl dvěma góly k vítězství 4:3 nad Slovanem Bratislava a navázal na zásahy proti Blansku a Zlatým Moravcům. Ligový nováček z Pardubic naopak v prvním přípravném duelu prohrál s druholigovou Chrudimí 2:3.

Rigino Cicilia
zdroj: 1. FC Slovácko

Cicilia nejprve ve 28. minutě přenechal míč nabíhajícímu Sadílkovi, který srovnal na 1:1. V 37. minutě pak sám skóroval, když přesnou hlavičkou odpověděl na trefu českého záložníka v dresu Slovanu Daniela.

Po přestávce šel slovenský šampion potřetí do vedení, ale znovu ho neudržel. V 57. minutě totiž druhým gólem v utkání opět srovnal Cicilia a za pět minut povedenou střelou otočil stav střídající Kohút. Slovácko vyhrálo i třetí přípravné střetnutí.

Naopak vítěz druhé ligy Pardubice na úvod nestačily na nedalekou druholigovou Chrudim. Favorit inkasoval při porážce 2:3 všechny tři branky už v prvním poločase.

Olomouc v prvním zápase v letní přípravě udolala třetiligové Rosice těsně 1:0 Houskovou trefou z 15. minuty. Sigma nastoupila v první půli v netradičním rozestavení na tři stopery, mezi nimiž se představil i navrátilec z Plzně Hubník.

"Do utkání jsme nastoupili po těžkých dvoufázových trénincích. Kluci to ale myslím zvládli dobře. Vyzkoušeli jsme dvě různé jedenáctky. Netvrdím, že v tomto rozestavení budeme hrát, ale chtěli jsme to vyzkoušet," uvedl olomoucký trenér Radoslav Látal.

Přípravná fotbalové utkání:

1. FC Slovácko - Slovan Bratislava 4:3 (2:2)
Branky: 37. a 57. Cicilia, 28. Sadílek, 62. Kohút - 21. Ožbolt, 33. Daniel, 50. Holman z pen.

Chrudim - FK Pardubice 3:2 (3:1)
Branky:
14. Nikodem, 40. Kesner, 43. Řezníček - 31. Černý, 56. I Sang-hjok.

Sigma Olomouc - Rosice 1:0 (1:0)
Branka: 15. Houska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články