Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Chramosta po remíze s Olomoucí: Skončilo to 0:0, protože jsme dřeváci

Na jubilejní 200. zápas v nejvyšší soutěži nebude Jan Chramosta vzpomínat v dobrém. Sedmadvacetiletý útočník totiž ve dvou vyložených šancích nechal vyniknout olomouckého brankáře Miloše Buchtu a Jablonec i kvůli tomu remizoval ve 24. kole se Sigmou 0:0. 

Jan Chramosta smutní po jedné z šancí proti Olomouci
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Škoda, mohl jsem jubilejní duel oslavit. Hráli jsme hodně náročně, bolí nás to. Bohužel nás pánbůh neodměnil třemi body, které bychom si zasloužili," řekl zklamaně Chramosta.

Jeho celek měl minimálně tři velmi dobré příležitosti, zatímco hosté žádnou. "Skončilo to 0:0, protože útočníci jsou dřeváci. Viz já - měl jsem šance, které měly skončit gólem. Tým na moje góly spoléhá, já jsem ho nepodržel, proto jsme nevyhráli," zlobil se na sebe Chramosta.

První "tutovku" měl ve 14. minutě, ale stejně jako při sólu v nastavení první půle ho vychytal brankář Buchta. "Já bych ani neřekl, že to chtělo víc klidu. Gólman to dobře přečetl. První ránu lapil zázračně, při nájezdu tam vystřelil ruku. Hodně mě to mrzí. Ztratili jsme důležité body," litovala zimní posila z Mladé Boleslavi.

Je nám líto, video expirovalo.
Jílek: Z celkového pohledu musíme brát bod

"Buchta byl jednoznačně mužem zápasu. Nejen mě, ale i ostatní kluky vychytal. Díky tomu, že ho měli, si hosté odvážejí bod," doplnil Chramosta.

Severočeši proto nevyužili možnost předstihnout soupeře a zůstali za třetí Sigmou o bod zpět. "Jednoznačně zklamání, vzhledem k průběhu je to pro nás ztráta. To jsem viděl i na hráčích Olomouce, kteří spadli a radovali se z bodu. To hovořilo samo za sebe. Tabulka je hodně vyrovnaná. Kdybychom získali tři body, určitě by se nám lépe dýchalo," zakončil Chramosta.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články