Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Čermák přišel za nehodu v opilosti o řidičák a zaplatí 160 tisíc

Praha - Fotbalista Aleš Čermák dostal za květnovou nehodu v opilosti pokutu 160 000 korun a na 20 měsíců přišel o řidičský průkaz. Proti trestu se reprezentant do 21 let může odvolat. "Pokud peněžitý trest nezaplatí, skončí na čtyři měsíce ve vězení," uvedla mluvčí Obvodního soudu pro Prahu 2 Marcela Pröllerová. Soud o trestu rozhodl zatím nepravomocně na návrh státního zástupce ve zrychleném řízení.

Aleš Čermák
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Čermák havaroval v opilosti na konci minulé sezony. Zlomil si tři žebra a přišel o mistrovství Evropy do 21 let v Polsku, kde by za normálních okolností vedl český tým jako kapitán.

Nyní přestoupil z pražské Sparty do Plzně, kde podepsal čtyřletou smlouvu. Odchovanec Sparty v první lize debutoval v dubnu 2013. Z letenského celku poté hostoval ve Vltavínu, Hradci Králové a Mladé Boleslavi. Celkem má v nejvyšší soutěži na kontě 69 zápasů, v nichž zaznamenal jedenáct gólů a sedm asistencí.

Ve Spartě si však Čermák nedokázal vybojovat pevné místo v základní sestavě a neprodloužil kontrakt, který by mu končil příští léto. Vedle Plzně se o ofenzivního záložníka zajímala také mistrovská Slavia.

Zdroj
ČTK, ČT sport, Seznam Zprávy

Hlavní zprávy

Nejčtenější články