Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Budějovice na závěr přípravy přetlačily soupeře z Krakova. Zlín představil zahraniční posily

Fotbalisté Českých Budějovic porazili v přípravném utkání v Kössenu 2:1 tým Wieczysta Krakov ze čtvrté polské ligy. Dynamo tak zakončilo soustředění v Rakousku s bilancí dvou vítězství a jedné porážky.

České Budějovice měly dnes po soubojích s bundesligovými celky Augsburgem (1:0) a Unionem Berlín (0:1) papírově nejsnazšího soupeře, obranu polského týmu ale pokořil až v 68. minutě Potočný. V 75. minutě vyrovnal Guzik, vzápětí zařídil Jihočechům vítězství Hora.

Svěřence trenéra Jozefa Webera čeká ještě jeden přípravný duel, v generálce na start nejvyšší soutěže vyzvou v neděli druholigové Táborsko.

Zlín posílil Owusu a Kovinič

Fotbalisty Zlína posílili ghanský záložník Johnson Owusu a černohorský útočník Nedjeljko Kovinič. Oba hráči podepsali s 12. týmem uplynulé ligové sezony tříletou smlouvu. "Ševci" to uvedli na klubovém webu.

"Na těchto pozicích jsme chtěli zvýšit konkurenci, ale mrzí nás, že hned v úvodu přípravy si přivodili svalové zranění. Věříme, že se brzy zapojí do tréninku s týmem," řekl zlínský generální manažer Zdeněk Grygera.

Čtyřiadvacetiletý Owusu působil posledních pět let v Portugalsku, v Braze ani v Maritimu se ale do prvního týmu neprosadil. O čtyři roky mladší Kovinič přichází z týmu Bokelj, za který v minulé sezoně druhé černohorské ligy nastřílel v 16 utkáních osm gólů.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články