Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ŠKODA CUP - Česká Kamenice

Bucha odchází z Plzně, v rámci hostování zkusí štěstí v Mladé Boleslavi

Talentovaný záložník Pavel Bucha se stal další zimní posilou Mladé Boleslavi. Dvacetiletý středopolař bude ve středočeském klubu hostovat do konce sezony z mistrovské Viktorie Plzeň, kde se o pozici v sestavě pral marně.

Pavel Bucha na tréninku Viktorie Plzeň
zdroj: ČTK autor: Šváb David

"Vnímám, jak velká konkurence v Plzni je, i to, že šance na větší čas na hřišti by nebyla velká. Hostování v Boleslavi je pro mě příležitost ke zlepšení v kvalitním ligovém týmu, přestože i tam budu muset o místo na hřišti bojovat," uvedl Bucha.

"Pavel je talentovaný fotbalista, který má velký potenciál. Na svém postu má však v našem týmu velkou konkurenci, a tak jsme se domluvili, že ho uvolníme na hostování do Mladé Boleslavi, kde by měl mít větší herní vytížení. To je pro hráče i pro klub do budoucna velmi důležité," řekl generální manažer plzeňského klubu Adolf Šádek.

Bucha zamířil do Plzně vloni v létě poté, co se rozkmotřil s pražskou Slavií. Za Viktorii ale na podzim odehrál jen dvě soutěžní utkání v domácím poháru. V lize si za Viktorii nepřipsal ani jeden start. V nejvyšší soutěži má na kontě pět zápasů za Slavii.

Do prvního jarního utkání za Mladou Boleslav právě proti Plzni nicméně nebude moci kvůli dohodě klubů zasáhnout stejně jako stoper Tomáš Hájek, který rovněž hostuje ve středočeském týmu z Viktorie.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články