Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Boleslav získala dvě posily z druhé ligy, brankáře Halousku a obránce Preislera

Další dvě nové tváře představila fotbalová Mladá Boleslav. Středočeši získali dvě posily z druhé ligy. Z Brna přišel brankář Pavel Halouska a z pražské Dukly krajní obránce Dominik Preisler, který už ve středočeském celku hostoval v minulé sezoně. 

Pavel Halouska
zdroj: Twitter Mladá Boleslav

Šestadvacetiletý Halouska v nejvyšší soutěži odchytal za Zbrojovku pouze čtyři zápasy v sezoně 2017/18, v uplynulém ročníku hostoval v druholigovém Blansku. "Jsem rád za příležitost dostat se do Mladé Boleslavi. Z přestupu jsem nadšený, stejně tak i z podmínek a zázemí klubu," uvedl Halouska, který podepsal tříletou smlouvu.

O rok mladší Preisler v jarní části minulé sezony za Boleslav odehrál 19 ligových utkání a zaznamenal jednu asistenci. Klub na odchovance Dukly uplatnil opci a podepsal s ním dvouletý kontrakt. "Stalo se to nejlepší, co se pro mě mohlo stát. Do Dukly jsem se vracet nechtěl, všechno tam funguje trochu jinak. V Boleslavi jsou podmínky mnohem profesionálnější," řekl Preisler.

Do Mladé Boleslavi už v letní pauze přišli bývalý reprezentační kapitán Marek Suchý, kanonýr Milan Škoda a mladý útočník Daniel Fila.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články