Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Boleslav už chce konečně vyhrát, proti jsou rozjeté Teplice

Mladá Boleslav – Už sedm zápasů v řadě nevyhrála ambiciózní Mladá Boleslav. Výkonnostní i výsledkový propad by ale ráda zastavila proti Teplicím, které jsou v tabulce pouze o jedno místo níže. A pro Severočechy bude zápas důležitý stejně tak, aby si udrželi reálnou šanci na poháry. Utkání Mladá Boleslav - Teplice sledujte od 16:50 na ČT sport.

Oba celky na úvod jara získaly po bodu. Teplice uhrály doma remízu 1:1 s Brnem, Mladá Boleslav si stejný výsledek odvezla z Karviné. Ovšem jen díky dobrým zákrokům brankáře Jana Šedy. Herně to totiž od Mladé Boleslavi nebylo ono a nový trenér Martin Svědík věří, že v domácím prostředí předvedou jeho svěřenci mnohem lepší výkon.

"Věřím, že na domácím hřišti boleslavské příznivce nezklameme a předvedeme kvalitní výkon. Snadné to však nebude, neboť Teplice jsou zkušeným týmem s dobře organizovanou a důraznou defenzivou, z které těží na venkovních hřištích," prohlásil Svědík, který v zimě nahradil Leoše Kalvodu.

"Zápas v Karviné se nám moc nepovedl, teď se chceme co nejlépe připravit na Teplice a převést na hřiště to, co jsme hráli v přípravě," doplnil záložník Ladislav Takács, který přišel do Mladé Boleslavi právě z Teplic, a tak má o motivaci postaráno.

Teplice před jarem oznámily, že chtějí minimálně udržet současné šesté místo v tabulce. Pokud však chtějí pomýšlet na jeho vylepšení, nesmějí si dovolit prohrát. Bez bodu přitom odjížděly při posledních třech návštěvách Mladé Boleslavi.

"Mladá Boleslav je ofenzivní tým, ale první jarní kola nejsou o nějakých gólových hodech. Bude rozhodovat, kdo dostane nejméně gólů. Naposledy se Boleslav v Karviné moc neprosadila. Teď to nebude jiné, nebude to o moc gólech a musíme to být my, kdo branku dá," řekl teplický útočník David Vaněček. "Osobně mám na Boleslav jen dobré vzpomínky, protože jsem jí na jejím stadionu dal první ligový gól," připomněl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články