Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Bohemians získali posilu do záložní řady. Z Odense přichází na hostování Vacek

Během zimy přišli o klíčovou postavu v záloze Martina Haška mladšího, nyní se fotbalistům Bohemians 1905 podařilo získat náhradu s velkými zkušenostmi. Do pražského klubu na půlroční hostování míří Kamil Vacek, který doposud působil v dánském Odense. 

Kamil Vacek
zdroj: ČTK/DPA autor: Thomas Eisenhuth

Hašek v zimě přestoupil do Sparty a právě na Letné prožíval jednatřicetiletý Vacek nejlepší roky kariéry v době, kdy byl na lavičce pražského celku jako asistent současný kouč Bohemians Martin Hašek starší. Celkem v české lize odehrál odchovanec Olomouce 139 zápasů a dal 14 branek.

Vacek působil také v Mladé Boleslavi a v zahraničí oblékal dresy Bielefeldu, Chieva Verona, Gliwic, Maccabi Haifa, Slasku Vratislav a naposledy Odense, za které ale na podzim odehrál jen osm minut. Kariéru se nyní pokusí oživit v Bohemians, kteří o něj usilovali několik týdnů, jelikož po Haškově odchodu potřebovali hráče na jeho pozici.

"Od začátku se mi líbilo jednání pana Jakubowicze a pana Držmíška. Jsem v situaci, kdy potřebuji udělat správné rozhodnutí z hlediska mé kariéry. Cítím, že právě Bohemka je pro mě teď to správné řešení," řekl Vacek, který má na kontě devět startů za národní tým. Naposledy za něj hrál v březnu 2016.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články