Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Beauguel sahal po hattricku, ale zranil se. O titul se budeme rvát, říká

Dal dva góly, ale v úvodu druhé půle musel kvůli zranění střídat. Plzeňský útočník Jean-David Beauguel byl po vystřídání na lavičce hodně nervózní a ulevilo se mu, když jeho náhradník Tomáš Chorý v 86. minutě rozhodl drama vítězným gólem na 3:2. "Na lavičce to bylo stresující, byl jsem hrozně nervózní. Bohemka vyrovnala, měla několik dalších šancí, dvě z nich obrovské. Naštěstí to dobře dopadlo," řekl francouzský útočník po utkání. 

Jean-David Beauguel z Plzně slaví vstřelený gól v utkání proti Slavii Praha
zdroj: ČTK autor: Říhová Michaela

Po dvou gólech, které dal za jedenáct minut, sahal po hattricku. "V jednu chvíli jsem si už myslel, že mi tam třetí gól spadne. Ale byl jsem u míče o setinku vteřiny později a obránce stihl střelu zblokovat," mrzelo Beauguela.    

V této sezoně dal v lize už třináct branek a za Viktorii se po zimním příchodu ze Zlína trefil počtvrté. "Chyběla trocha štěstí. I za dva góly jsem moc rád, důležitější je ale vítězství. Po herní stránce se sebou úplně spokojený nejsem, můžu být lepší," řekl sedmadvacetiletý útočník.    

Utkání Plzeň - Bohemians 1905 bylo také tématem Fotbal fokus podcastu:

Ve druhém poločase už si moc nezahrál, protože v 50. minutě musel ze hřiště. "Čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu mi zatáhlo ve svalu, o přestávce jsme se s trenérem domluvili, že to ještě zkusím. Ale nešlo pokračovat, klukům bych nepomohl. Bylo lepší, aby místo mě přišel čerstvý hráč," uvedl Beauguel. "Půjdu na sono, pak se uvidí. Snad to nebude nic vážného a budu brzy zpátky," dodal rodák ze Štrasburku.    

Doufá, že boj o titul ještě není rozhodnutý. Obhájce titulu teď stáhl náskok vedoucí Slavie na sedm bodů. Do konce základní části zbývají čtyři utkání a dalších pět nabídne premiérová nadstavbová část. "Ve fotbale není nic nemožné. Před námi je ještě devět zápasů, dokud to bude možné, o titul se budeme rvát," prohlásil Beauguel.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články