Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Baroš v pondělí podepíše smlouvu s Baníkem

Ostrava - Návrat Milana Baroše do české Gambrinus ligy bude zpečetěn v pondělí. Ještě donedávna hráč tureckého Galatasaraye Istnabul by se měl v nejbližších hodinách objevit v Ostravě, kde doladí poslední detaily svého půlročního angažmá v Baníku.

Je nám líto, video expirovalo.
Milan Baroš se vrací do Baníku, v pondělí podepisuje smlouvu

Baník na pondělní dopoledne svolal tiskovou konferenci, a přestože přímo neuvedl její náplň, podle všech indicií je jasné, že půjde o oficiální stvrzení návratu druhého nejlepšího reprezentačního střelce všech dob do Ostravy. Tedy klubu, kde s profesionálním fotbalem začínal.

Již v sobotu si nenechala ostravskou generálku na ligu ujít bezmála tisícovka fanoušků, která několikrát vyvolávala jeho jméno. Návrat bývalého reprezentanta je opravdu na spadnutí. "Mám se s ním do nedělního dopoledne sejít," ujistil trenér Baníku Martin Pulpit.

Ostrava na Bazalech remizovala s desátým celkem slovenské ligy Banskou Bystricí 1:1. Obě branky padly krátce po změně stran, na Droppův gól soupeř ihned zareagoval vyrovnáním. "S průběhem prvního poločasu jsem nemohl být spokojen. Mužstvo podalo nekompaktní a nekoncentrovaný výkon. O přestávce jsem musel zvýšit hlas. Kdybychom takhle přistoupili k zápasu proti Českým Budějovicím, tak nemáme šanci na dobrý výsledek," řekl Pulpit.

Angažmá Baroše v jarních bojích tak budoucí spoluhráči více než vítají. "Všichni jsou zvědaví, jak bude makat na tréninku, všichni se budou chtít předvést, bude to mít grády," řekl záložník Antonín Fantiš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články