Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Baroš se nakonec stěhuje do Mladé Boleslavi

Mladá Boleslav - Milan Baroš se stal novou posilou Mladé Boleslavi, kde podepsal dvouletou smlouvu. Informuje o tom MF Dnes. Baroš nedávno skončil v Baníku Ostrava. Třiatřicetiletý útočník tehdy prohlásil, že s ním klub, který tvrdě kritizoval, nechtěl prodloužit kontrakt. To ale majitel Baníku odmítl.

Milan Baroš
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Nejlepší střelec Eura 2004 a vítěz Ligy mistrů 2005 s Liverpoolem chtěl zůstat co nejblíže svému pražskému domovu. Nakonec si plácl právě s Mladou Boleslaví, kde se brzy zapojí do přípravy.

Jednání s agentem Pavlem Paskou završili v dopoledních hodinách zástupci klubu Josef Dufek a Michael Doležal. "Souhlas Milana jsme měli dopředu, na schůzce se řešil pouze podpis smlouvy. Bylo to rychlé," řekl Dufek. "Pokud bude zdravotně v pořádku, neumím si představit, že by nebyl v české lize nadstandardním hráčem," dodal.

Baroš už po závěrečném ligovém utkání s Duklou prohlásil, že ho nikdo z Ostravy s nabídkou na pokračování spolupráce neoslovil. "Nemohu připustit interpretaci, že jsme s Milanem vůbec nejednali. Já tvrdím, že jsme byli celou dobu v kontaktu s jeho agentem Pavlem Paskou," řekl majitel Baníku Petr Šafarčík.

Je nám líto, video expirovalo.
Baroš bude hrát nově za Boleslav
Zdroj
ČTK, ČT sport, MF Dnes, Právo

Hlavní zprávy

Nejčtenější články