Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Baroš pokračuje v Baníku dál, smlouvu podepsal Reiter a prodloužil Laštůvka

Kapitán fotbalistů Ostravy Milan Baroš pokračuje v kariéře. Sedmatřicetiletý útočník uzavřel s vedením Baníku smlouvu na další sezonu, stejně starý brankář Jan Laštůvka podepsal kontrakt na dva roky. Oficiálně už je hráčem Baníku i Rudolf Reiter z Bohemians 1905.

Sport
zdroj: ČT4

Baroš i Laštůvka jsou klíčovými postavami týmu trenéra Bohumila Páníka. Druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace i přes zdravotní problémy dokázal v uplynulé sezoně vstřelit šest gólů, Laštůvka je zase jasnou jedničkou mezi tyčemi.

"Jsme velice rádi, že spolupráce s oběma hráči bude pokračovat. I v sedmatřiceti letech jsou pořád na hřišti nesmírně platní, díky jejich dlouhodobé vazbě na Baník jsou duší mužstva a přirozenými lídry týmu na hřišti. Nepochybujeme o tom, že Baníku i v dalším období odvedou skvělé služby," uvedl sportovní ředitel klubu Marek Jankulovski.

Více o Baníku Ostrava před startem ligy ve Fotbal fokus podcastu:

Čtyřiadvacetiletý záložník Reiter se ostravskému klubu upsal na čtyři roky, součástí kontraktu je i opční právo. Baník jen zkompletoval všechny nezbytné papírové formality, pravý krajní ofenzivní hráč totiž s mužstvem už byl na soustředění v Rakousku.

"Jsem velice rád, že mi Baník takovou smlouvu nabídl. Od prvního dne, kdy jsem do Ostravy přijel, se v tomto klubu cítím velice dobře. Takže jsem rád, že s ním mohu spojit svou budoucnost," řekl Reiter, jenž se v přípravném období stačil uvést svou první gólovou přihrávkou.

"Rudolf je hráč ve velmi zajímavém věku. Má předpoklady, má chuť pracovat, takže věřím, že se v Baníku zabydlí a jednou tady po něm zůstane výrazná stopa. Přeji mu, ať se mu v našem dresu daří," doplnil Jankulovski.

Zdroj
ČTK, FC Baník Ostrava, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články