Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Baráž nám ukázala realitu, teď víme, co máme zlepšit, říká kouč Brna Šustr

Měl fotbalisty Zbrojovky Brno dovést zpět do první ligy. Nedovedl. Trenér Pavel Šustr v baráži s Příbramí se svým týmem ani jednou neprohrál, ale po remízách 3:3 v Brně a 0:0 v Příbrami nechala pohárová matematika mezi elitou soupeře. Šustr svou budoucnost v Brně neřeší, ale pokud zůstane u týmu, bude chtít v příští sezoně postoupit do první ligy přímo, tedy z prvního místa.

Pavel Šustr
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

"Můj úkol byl jasný, postoupit do první ligy. Jestliže se majitel rozhodne pro změnu, je to jeho rozhodnutí a nebudu nad tím ani přemýšlet," řekl Šustr na tiskové konferenci v Příbrami.

"Jsem hrdý a jsem rád, že můžu trénovat Zbrojovku. Jestli dostanu možnost, abych tu trénoval dál, tak ji budu trénovat tak, abychom postoupili z prvního místa druhé ligy," uvedl bývalý hráč Brna.

Šustr se ujal týmu v srpnu po odvolání Romana Pivarníka. Přestože tehdy po šesti kolech bylo Brno deváté, zejména díky povedené jarní části se posunulo na třetí pozici a do baráže tak šlo proti čtrnáctému týmu první ligy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram – Brno

Šustr po odvetě potvrdil pouze odchod obránce Lukáše Vraštila, který míří do Zlína. O nových akvizicích nemá jasno. "Příchody budeme řešit v týdnu. Nemůžu být konkrétní, protože nemám informace," prohlásil.

Zavedení baráže si pochvaloval. "Dvojzápas nám ukáže realitu týmu. Dovednosti. To, jak jsme na tom technicko-takticky. Tohle vám ukáže zápas jedině s týmem, který hraje buď první ligu, nebo na špičce v druhé lize. Jsem za to strašně rád a jsem rád i za hráče, že si to mohli vyzkoušet. Ukáže nám to věci, které musíme spravit, zlepšit," konstatoval Šustr.

Hráči Brna se opakovaně cítili poškozeni výroky hlavního sudího Petra Ardeleanua. "K čemu se mám vyjadřovat? Rozhodčí tam je, aby pískal zápas. To, jak ho pískal, ať si zhodnotí sám," uvedl Šustr.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články