Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Baník vyndal z kádru tři hráče a pokračovat v přípravě bude v Rakousku

Redukcí prošel fotbalový Baník Ostrava před soustředěním v Rakousku. S týmem tam nepojedou obránce Petr Breda, ruský záložník Arťom Mešaninov a útočník Jakub Šašinka. Pro ty byla podle všeho posledním utkáním za ostravský celek sobotní porážka 2:3 se Slovanem Bratislava.

Nemanja Kuzmanovič slaví gól s Milanem Barošem
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Ani jeden ze tří hráčů si nevybojoval místo v kádru pro finální soustředění. "Momentálně probíhají jednání o jejich nejbližší budoucnosti," uvedl na klubovém webu sportovní ředitel klubu Marek Jankulovski.

Do Baníku se navíc nevrátí ukrajinský stoper Oleksander Azackij, který by měl dál hostovat v gruzínském Torpedu Kutajsi, kde o jeho služby mají dál zájem a vedení obou klubů o tom jedná.

Ostravský tým odjede v úterý do štýrského Wenigzellu, kde odehraje přípravné zápasy proti maďarskému MOL Vidi, chorvatskému Osijeku a rakouské Austrii Vídeň. Kouč Bohumil Páník nominoval kádr 22 hráčů a tři brankáře.

Kádr Baníku pro soustředění v Rakousku:

Brankáři: Jan Laštůvka, Viktor Budinský, Lumír Číž

Obránci: Jiří Fleišman, Matěj Helešic, Patrizio Stronati, Václav Procházka, Martin Šindelář, Jakub Pokorný, Martin Fillo, Lukáš Pazdera, Josef Celba

Záložníci: Milan Lalkovič, Denis Granečný, Dyjan Carlos de Azevedo, Daniel Holzer, Milan Jirásek, Robert Hrubý, Adam Jánoš, Filip Kaloč

Útočníci: Nemanja Kuzmanovič, Dame Diop, Milan Baroš, Tomáš Smola, Ondřej Šašinka

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články