Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Ani na poháry, ani na Plzeň, ani na repre. Holeše čeká několikatýdenní pauza

Velkou ztrátu musí přijmout fotbalisté Slavie. Sešívaní se budou muset asi na tři týdny obejít bez Tomáše Holeše, který se zranil během posledního duelu Evropské konferenční ligy na půdě Sivassporu. Devětadvacetiletého defenzivního univerzála a kapitána Pražanů trápí šlacha na noze.

Holeš tak s jistotou přijde o čtvrteční druhé utkání skupiny Evropské konferenční ligy s Ballkani i nedělní ligový šlágr v Plzni a nestihne se dát do pořádku ani na nadcházející sraz české reprezentace, pro který zatím figuroval mezi náhradníky.

Holeš utrpěl zranění minulý týden ve čtvrtek v úvodním utkání skupiny Konferenční ligy v Sivasu, kde Pražané remizovali 1:1. Kapitán červenobílých pak chvíli před výkopem odstoupil z nedělního ligového zápasu s Českými Budějovicemi.

"Je to zranění šlachy, které vede od lýtkového svalu dolů ke kotníku. Je to následek čtvrtečního souboje, dostal do toho místa šlapák. Tomáš podstoupil magnetickou rezonanci. První výsledky jsou takové, že by měl být zhruba okolo tří týdnů mimo," řekl slávistický trenér Jindřich Trpišovský klubové televizi.

"Podle doktorů je ta doba tři až čtyři týdny. Může to být i dva týdny, může to být měsíc. Záleží, jak se to bude hojit. Ale v tuhle chvíli je nepoužitelný. Stoprocentně nebude na dva nadcházející zápasy. Uvidíme, jak to bude vypadat během repre pauzy," dodal Trpišovský.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články