Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Golf Time

Vítkovičtí si nebrali servítky, Střešovice vysoko porazili

Florbalový program nepolevuje. V prestižní superlize mužů Vítkovice na domácí půdě rozstříleli Střešovice 8:3. Tabulku tak vedou už o dvanáct bodů.

Florbalisté Vítkovic vedou tabulku o 12 bodů před druhou Mladou Boleslaví, která má ale ještě čtyři zápasy k dobru. Hattrickem zařídil výhru devatenáctiletý útočník Rostislav Gattnar, čtyři asistence si připsal Matyáš Šindler.

"Velkou zásluhu na tom má Matyáš Šindler. Už ho trochu znám a vím, kdy tu přihrávku můžu očekávat. Ale je to obecně práce celé lajny," řekl Gattnar, který je s 27 brankami spolu s Radkem Krajcigrem z České Lípy druhým nejlepším střelcem soutěže o šest gólů za spoluhráčem Adamem Delongem.

Ostravané v úvodním dějství získali dvoubrankový náskok díky Filipu Čonkovi-Skybovi a Gattnarovi. Ve druhé třetině na snížení Pavla Sládečka odpověděli Marek Matejčík a Adam Delong.

Za Tatran zkorigoval stav Matěj Havlas, ale mezi 44. a 46. minutou dovršil hattrick Gattnar a favorit si jasnou výhru pohlídal.

"Zahráli jsme dobře jak do útoku, tak do obrany. Možná jsme dokonce mohli dát více gólů. Ale musím vyseknout Tatranu poklonu. Mají mladý tým a hrají pěkný florbal," prohlásil vítkovický gólman Lukáš Souček.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Florbalisté Vítkovic nezaváhali a Střešovice doma porazili
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články