Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Vítkovické florbalistky počtvrté za sebou vyhrály základní část

Florbalistky mistrovských Vítkovic vyhrály počtvrté za sebou základní část extraligy. Prvenství si Ostravanky zajistily díky domácímu vítězství nad poslední Plzní 13:4. 

Slavící florbalistky Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Svěřenkyně trenéra Tomáše Martiníka si vybraly za soupeřky pro čtvrtfinále FBŠ Bohemians. "Jejich styl hry nám totiž vyhovuje a myslíme si, že je to ideální soupeř, který nás může připravit na případné semifinále," řekla útočnice Vítkovic Barbora Husková, která se stala s 33 brankami nejlepší střelkyní soutěže.

Chodov si zvolil pražské derby s Panthers. "Chtěli jsme pro čtvrtfinále soupeře, kterého považujeme za velmi kvalitního. Máme v týmu všechny dojem, že Panters jsou pro nás ta správná volba. Takže se na to těšíme a očekáváme zápasy v tempu v celé sérii," prohlásila útočnice Chodova Martina Řepková.

Zástupci FBC Ostrava sáhli po Tatranu Střešovice, který postoupil až dnes a díky vítězství v Brně nad Židenicemi 5:4 si zajistil poslední volné místo ve čtvrtfinále na úkor Olomouce. Na Jižní Město zbyl Jičín.

Extraliga florbalistek - 22. kolo:

Židenice - Tatran Střešovice 4:5 (1:3, 3:0, 0:2), FbŠ Bohemians - FBC Liberec 5:4 (2:2, 2:2, 1:0), 1. SC Vítkovice - FBŠ Plzeň 13:4 (6:2, 6:2, 1:0), Chodov - FBK Jičín 8:3 (3:1, 3:1, 2:1).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články