Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Tatran si udržel šanci na výhru v základní části, porazil Chodov

Praha - Florbalisté mistrovského Tatranu Střešovice vyhráli ve 21. kole extraligy v pražském derby na hřišti Chodova 7:4 a udrželi si naději na vítězství v základní části. Tatran se kolo před koncem posunul na druhé místo, na vedoucí Vítkovice ztrácí tři body, ale má lepší bilanci ve vzájemných zápasech.

Střešovice tak potřebují k tomu, aby dlouhodobou část počtvrté za sebou ovládli, porazit za týden v neděli v normální hrací době doma Otrokovice a spoléhat na to, že Vítkovice v Praze s Chodovem nebudou bodovat. V opačném případě vyhrají základní část poprvé od sezony 2008/09 Vítkovice. Tatran s Chodovem v této sezoně prohrál v polovině listopadu v duelu hraném v Chomutově 7:8 v prodloužení a pak na začátku ledna v semifinále Poháru České pojišťovny 3:5.

Dnes vedl po dvou třetinách 5:1 a výhru už nepustil. "Škoda zbytečně obdržených branek ve třetí třetině, ale jinak jsme podali slušný taktický výkon a bylo to perfektně odbojované," řekl trenér Střešovic Jan Zahalka oficiálním stránkám České florbalové unie.

"Gratuluju soupeři k výbornému výkonu. Dneska se od nás odvrátilo štěstí, které jsme měli v předchozích dvou utkáních. Po celou dobu jsme byli jasně lepší, akorát jsme nedávali góly. Tatran vytěžil z minima maximum," podotkl kouč Chodova Radim Cepek.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání Chodov - Střešovice
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články