Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Tatran přestřílel v malém pražském derby Královské Vinohrady a skočil na druhé místo

Po nedělní sérii zápasů pokračovala superliga florbalistů dohrávkou 14. kola, ve které Královské Vinohrady prohrály se Střešovicemi 5:8. Domácí proto zůstávají v tabulce nejvyšší soutěže poslední, hosté poskočili na druhou pozici před Mladou Boleslav za suverénní Vítkovice. Tatran se jim přiblížil na rozdíl deseti bodů, ale má dvě utkání k dobru.

Ondřej Vítovec v dresu Tatranu Střešovice
zdroj: facebook.com/Tatran Střešovice

Dvěma brankami přispěl k úspěchu Střešovic reprezentační útočník Filip Langer a čtyřmi přihrávkami zazářil v dresu hostů obránce Ondřej Němeček. Porážku Sokola neodvrátil třemi body (2+1) Martin Skřivánek.

Autor gólu a asistence v dresu Tatranu Petr Brautferger však i přes vítězství našel ve hře favorita řadu chyb. "Hráli jsme složitě. Sem tam jsme zbytečně ztráceli balónek, kličkovali navíc," řekl v České televizi.

Z posunu na druhé místo měl ale samozřejmě radost. "Zatím jsme určitě spokojení a soustředíme se na další utkání," dodal.    

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Královské Vinohrady - Střešovice

Livesport superliga florbalistů - dohrávka 14. kola:

Sokol Královské Vinohrady - Tatran Střešovice 5:8 (1:3, 1:2, 3:3)
Branky:
55. a 60. Skřivánek, 20. Strachota, 23. M. Bína, 58. L. Gregor - 57. a 58. Langer, 5. Šindelář, 13. Brautferger, 18. Navrátil, 21. Meliš, 36. Havlas, 45. Sládeček.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články