Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Studenti sledovali "one man show" Ondruška, útočník Chodova si připsal 8 bodů

Dohrávka 15. kola superligy florbalistů se nesla ve znamení fenomenálního výkonu českého reprezentanta Toma Ondruška. Šestadvacetiletý hráč Chodova si v pražském derby proti Sokolu Královské Vinohrady připsal osm bodů za dva góly a šest přihrávek a výraznou měrou přispěl k vítězství 13:4. Bilancí 4+2 kontroval spoluhráč Marek Vávra. Chodov si proto upevnil čtvrté místo, Vinohrady jsou předposlední.

Tom Ondrušek z Chodova střílí gól
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Sokol v dopoledním duelu, který byl věnovan studentům, držel v úvodu v hale na Jižním Městě s favoritem krok. Po první třetině dokonce vedl 3:2 a v polovině utkání 4:3.

Chodov však statečný odpor outsidera zlomil pěti brankami mezi 31. a 37. minutou. "Dnes jsme měli dobré nasazení, ale ze začátku jsme se bohužel sami sráželi chybami. Od druhé třetiny jsme je odbourali a pak už jsme florbalem bavili jak sebe, tak fanoušky. Děkujeme Gymnáziu Opatov za skvělou atmosféru," řekl trenér Chodova David Podhráský.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Chodova deklasovali Vinohrady, zářil Ondrušek

"První třetina byla z naší strany poměrně slušná. Bohužel jsme na ten výkon nedokázali navázat ve zbytku zápasu," uvedl kouč Vinohrad Michal Pazdera.

Ondrušek se posunul na druhé místo produktivity superligy s 48 body za 32 branek a 16 asistencí. Na vedoucího Jiřího Curneyho z Mladé Boleslavi ztrácí osm bodů.

Tipsport superliga florbalistů:

Dohrávka 15. kola: Chodov - Sokol Královské Vinohrady 13:4 (2:3, 6:1, 5:0)
Branky: 32., 48., 54. a 60. M. Vávra, 18. a 37. Mikeš, 50. a 57. Ondrušek, 13. J. Koutný, 22. Adam, 31. Matejčík, 34. Řezáč, 36. M. Pražan - 17. a 21. J. Svoboda, 8. O. Stuchlík, 19. Gregor.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články