Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Střešovice vstoupily do florbalové sezony levou nohou

Praha – Dominantní tým českého florbalu Tatran Střešovice neukázal na začátek nové sezony nejlepší formu. V úvodním utkání nestačil na Bulldogs Brno a prohrál 6:8, nedokázal přitom ovládnout ani jednu třetinu. Naopak vítkovickým florbalistům se bude dobře vzpomínat na začátek sezony 2011/2012, neboť v úvodním kole rozdrtili Mladou Boleslav poměrem 8:2. Své zápasy odehrály také týmy SSK Future a Panthers Otrokovice, jejichž utkání skončilo 5:4, a Bohemians se Sokolem Pardubice, jejichž střet završilo skóre 5:1.

Florbalisté Střešovic
zdroj: ČT24

Tatran Střešovice nastoupil proti Brnu v Králově Dvoře. Úřadující mistr musel po celý zápas stahovat ztrátu. V závěru se sice jeho hráčům podařilo vyrovnat na 6:6, ale v 57. minutě se trefil brněnský Luďek Ondráček a nakonec ještě do prázdné brány Jiří Koutný.

Mladá Boleslav nastupovala do střetu s Vítkovicemi s neskrývanými ambicemi, o to víc její hráče mohla mrzet drtivá porážka. Debutující Otrokovice se naopak za svůj výkon nemusely stydět, ačkoli doma před 524 diváky nakonec o bod prohrály.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články