Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Střešovice uhrály na úvod Czech Open remízu s Falunem

Praha - Florbalisté Tatranu Střešovic dokázali jako jediní z českých zástupců v duelech s týmy z elitních evropských lig na úvod mezinárodního turnaje Chance Czech Open v Praze bodovat. Úřadující český šampion uhrál remízu 3:3 se švédským Falunem. Vedl přitom díky dvěma trefám Martina Richtra a jedné Johana Von der Pahlena už 3:0, ale soupeř dokázal ztrátu smazat. V druhém utkání skupiny D vyhrál Grasshopper Curych nad Mladou Boleslaví 4:2. Na výhře týmu, kde působí i český obránce Aleš Jakůbek, se podílela třemi asistencemi i nová posila Radim Cepek.

V "áčku" český vicemistr Vítkovice, který po odřeknutí Střešovic bude reprezentovat Česko na říjnovém Evropském poháru v Lotyšsku, podlehl švýcarskému šampionovi Wileru-Ersigenu 0:1. Hráči SSK Future prohráli se švédským celkem Sirius IBK 3:5.

Ve skupině B švédský klub Pixbo Wallenstam zdolal těsně 2:1 Chodov a finský klub Koovee s českým útočníkem Tomášem Sladkým v sestavě vyhrál nad Libercem 2:0. V "déčku" se radoval obhájce vítězství na turnaji IBK Dalen ze Švédska z výhry 5:3 nad pražskou Spartou a Brno podlehlo Grünenmattu 3:5. Za švýcarský tým kouče Tomáše Trnavského, kde hraje i bek Tomáš Chrápek, si připsal gól a asistenci Radek Sikora a jednou se trefil Daniel Šebek.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články