Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta zdolala florbalisty Karlových Varů a posunula se na 4. místo superligy

Florbalisté pražské Sparty porazili ve 22. kole superligy v Chomutově Karlovy Vary 7:2 a posunuli se na čtvrté místo o skóre před Chodov, který má zápas k dobru. Na šestou pozici před Bohemians poskočil Liberec, který zvítězil na hřišti posledních Pardubic 5:4. Osmou pozici si upevnil FBC Ostrava, který doma zdolal Sokol Královské Vinohrady 2:1.

Sparta Praha – Mladá Boleslav
zdroj: florbalmb.cz

Sparta zabrala po sérii tří porážek. Shodně dvěma góly k tomu přispěli Matěj Čermák a Jiří Curney, který vládne produktivitě superligy s 69 body za 35 branek a 34 asistencí z 22 utkání a má náskok 11 bodů před klubovým spoluhráčem Mikulášem Krbcem. Tři body za gól a dvě přihrávky zaznamenal Slovinec Robin Košir.

O vítězství Liberce v Pardubicích rozhodl 32 sekund před koncem Vojtěch Wiener, který si díky dvěma asistencím připsal celkem tři body. Dvakrát skóroval za vítěze Jakub Kopecký. Deváté porážce Pardubic za sebou nezabránil ani dvěma trefami Lotyš Ralfs Polis.

Vítězství FBC Ostrava nad Královskými Vinohrady zařídil dvěma góly Daniel Chatrný, který vstřelil vítěznou branku v čase 55:25.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články