Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta první domácí utkání po návratu do extraligy nezvládla

Praha – První domácí utkání po návratu do nejvyšší soutěže florbalistům Sparty nevyšlo. V pražském derby podlehli SSK Future 2:4 a na první extraligové body stále čekají. Naopak celek z Barrandova se před zaplněnou halou na Podvinném Mlýně radoval z první výhry v novém ročníku.

Utkání Sparta Praha - SSK Future
zdroj: ČT4

Sparta doplatila především na řadu nepřesností a chyb v rozehrávce. Na branku Řehoře do prázdné branky dokázal odpovědět v polovině utkání Dvořák, přesto šli hosté podruhé do kabin spokojenější, skrytou střelou od mantinelu se ve vlastním oslabení prosadil Žďárský.

Plány domácích na vyrovnání rozmetala školácká chyba, zpětnou rozehrávku přes celé hřiště zastavil gólman Beneš a míček přikopl Vránovi, jenže toho tím dokonale zaskočil. "Nedohodli jsme se s gólmanem, smůla. Nečekal jsem, že to tam takhle kopne. Ale asi moje chyba," litoval po zápase Vrána.

Přihrávka se odrazila přímo ke Kopeckému a ten svým prvním extraligovým gólem rozhodl. Vrána pak sice dvě minuty před koncem snížil na 2:3, ale při hře bez brankáře další špatnou rozehrávku Sparty potrestal druhým gólem večera Žďárský.

"Jsem maximálně spokojený se třemi body, ale náš výkon nebyl dobrý. Sparta se porazila skoro sama, nám důležitost utkání svazovala ruce. Vsadili jsme na celoplošné napadání, které nám dvě třetiny vycházelo, ale při hře s balónkem se nám vůbec nedařilo. Rozhodl výkon brankářů, soupeřův gólman pustil dvě laciné branky," uvedl trenér Future Jan Pazdera.

Sparta Praha – SSK Future 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Branky: 32. Dvořák, 59. Vrána – 36. a 60. D. Žďárský, 18. Řehoř, 47. Kopecký. Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 4:2. Bez využití. Diváci: 809.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články