Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Soustředění je minulostí. Krupnová a spol. vyhlížejí start světového šampionátu

Po týdenním kempu ve švýcarském Kerenzerbergu se ženská florbalová reprezentace přesunula do 220 kilometrů vzdáleného Neuchatelu, kde o víkendu zahájí utkáním proti Lotyšsku mistrovství světa. Přímý přenos sledujte v neděli od 10:15 na ČT sport a webu ctsport.cz.

České florbalistky Nela Jiráková (vlevo) a Vendula Beránková se radují z gólu
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Národní tým finišoval poprvé v historii s přípravou v hostitelské zemi závěrečného turnaje. Tradiční destinaci, kterou dlouhodobě představovala Bystřice nad Pernštejnem, vystřídal Kerenzerberg.

"Soustředění splnilo to, co jsme očekávaly. Doladily jsme na něm poslední detaily a stmelily jsme tým," hodnotila útočnice Adéla Bočanová.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalistky se připravují ve Švýcarsku na mistrovství světa

"Dopolední tréninky byly o tom, abychom se udržely v nějakém tempu. Odpoledne jsme hrály na míčku a věnovaly se standardním situacím," popsala průběh kempu Denisa Ratajová.

Repete ze St. Gallenu?

Pět hráček současného výběru v čele s kapitánkou Eliškou Krupnovou pamatuje bronzovou medaili ze švýcarského St. Gallenu z roku 2011.

Šance zopakovat zisk doposud jediného cenného kovu z mistrovství světa se šestadvacetiletá útočnice nevzdává. "Všechny máme bojovnou náladu a jsme odhodlané uspět. Na turnaj se moc těším," zakončila Krupnová.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články