Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Rozlučka s Brnem skončila debaklem, Češi se museli sklonit před Finskem

Domácí turnaj série Euro Floorball Tour uzavřeli čeští hráči proti Finsku. Utkání s favorizovanou reprezentací ze země tisíců jezer prohráli 2:6 a skončili s jedním bodem na brněnském podniku poslední. Národní tým sice vedl po brance Jakuba Hubálka, ale úřadující mistři světa ještě v úvodní třetině stav otočili a vítězství si s přehledem pohlídali.

Utkání Česko - Finsko
zdroj: ceskyflorbal.cz

Do vedení se český tým dostal poté, co Delong uvolnil na levé straně Hubálka, který překonal Luukkonnena střelou pod levou ruku. Finové vyrovnali ve 14. minutě v oslabení po chybě Dóži, jemuž vypíchnul Pylsy balónek a ten doskákal za nepřipraveného Bindera. Za tři minuty navíc otočil stav tečí Salo.

Ve druhé třetině získali Finové už tříbrankový náskok. Nejdříve zakončil kombinaci osamocený Johansson a pak se trefil od mantinelu nad Binderovo levé rameno Salin, který po 51 vteřinách závěrečné části zvýšil už na 5:1.

V polovině třetí třetiny zkorigoval stav z trestného střílení Suchánek, ale výsledek ještě dovršil při power-play do prázdné branky Kainulainen.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Česko - Finsko

Turnaj Euro Floorball Tour mužů v Brně:

Česko - Finsko 2:6 (1:2, 0:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 10. Hubálek (Delong), 50. Suchánek z trestného střílení - 14. Pylsy, 17. Salo (Junkkarinen), 27. Johansson (Salo), 37. Salin (Salo), 41. Salin (Salo), 59. Kainulainen (Manninen). Rozhodčí: Kumerdanks, Kristapsons (oba Lot.). Vyloučení: 0:1. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 873.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články