Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Po kanonádě přišel vyrovnaný duel. Florbalisté Chodova ale zdolali Brno i podruhé

Praha – Nebyla to kanonáda jako v prvním zápase, ale i druhé semifinálové střetnutí superligy florbalistů mezi Chodovem a Bulldogs Brno vyznělo pro pražský celek. Ten tentokrát vyhrál 3:2 a v sérii hrané na čtyři vítězství vede 2:0. Dvěma góly zařídil triumf vítěze základní části útočník Patrik Dóža. Souboj o superfinále bude pokračovat v sobotu a v neděli v Brně.

Slavící Patrik Dóža z Chodova
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Chodov měl po nedělní výhře 11:1 tentokrát větší problémy. Od 23. minuty vedli Bulldogs po brance Bauera, ale ve 45. a 48. minutě otočil stav Dóža. V 54. minutě zvýšil Strachota a 49 sekund před koncem už jen snížil Ondráček.

"Z naší strany šlo o diametrálně odlišné utkání oproti včerejšku. Podali jsme výborný a odhodlaný výkon, který když dokážeme doma vyladit, věřím, že přinese úspěch. Ve třetí třetině jsme udělali dvě drobné chybičky, plus dokázal soupeř proměnit přesilovku. Při výborně sehrané power play jsme bohužel nestihli utkání dovést do prodloužení," řekl trenér Brna Jan Kadlec.

"Jednalo se o diametrálně odlišný zápas a jsem hrdý na tým, že to ustál. Teď nás čeká cesta do Brna, kde to bude ještě těžší, ale my máme důvod si věřit," uvedl kouč Chodova David Podhráský.

Chodov - Bulldogs Brno 3:2 (0:0, 0:1, 3:1)

Branky: 45. a 49. Dóža, 54. Strachota - 23. Bauer, 60. Ondráček. Stav série: 2:0.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články