Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Otrokovice zvládly zápas proti Ostravě, Vítkovice rozpoutaly kanonádu v Pardubicích

Florbalisté Otrokovic v dohrávce 18. kola superligy zvítězili nad Ostravou 5:3. Dvěma góly se na výhře podílel Matěj Kostka. Vítkovičtí florbalisté vyhráli v Pardubicích 11:2 a vrátili se na druhé místo tabulky. Pražská Sparta doma zvítězila nad Bulldogs Brno 6:1 a je třetí se stejným počtem bodů jako Vítkovice.

Pěti body za tři branky a dvě asistence přispěl k vysoké výhře Ostravanů útočník Adam Delong. "Bylo vidět, že se hrálo po dlouhé době. Základní věci, které nám fungovaly, byly dnes zpomalené a dřevěné. Z naší strany to nebyla žádná velká hitparáda. Musíme se opět dostat do provozní teploty," řekl přes vysokou výhru trenér Vítkovic Pavel Brus.

Bulldogs po dvou třetinách prohrávali na Spartě 1:2 a domácí ovládli závěrečné dějství, v kterém přidali čtyři góly. "V průběhu celého utkání jsme poměrně obstojně bránili. Zlomily nás góly na 1:3 a 1:4. Domácí využili šance a my ne," uvedl trenér Bulldogs David Kyzlink.

Bohemians vyhráli nad posledním Znojmem 10:4 a posunuli se na sedmé místo. Čtyřmi body za tři branky a jednu asistenci pomohl k vítězství Pražanů Jakub Buršík.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články