Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Mladí florbalisté Mladé Boleslavi nestačili na švédský Höllvikens

V Praze pokračuje 27. ročník prestižního florbalového turnaje klubů Czech Open. V elitní skupině mužů se Mladá Boleslav utkala se švédským Höllvikensem a prohrála 2:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Boleslavští florbalisté prohráli s Höllvikensem

Trenér Petr Novotný dal prostor hlavně mladým hráčům, přesto Středočeši sehráli se zkušenějšími seveřany poměrně vyrovnanou partii. Zejména v první polovině zápasu.

Přestože se Boleslav v prvním poločase nedostala do mnoha střeleckých příležitostí, ve 12. minutě otevřela skóre zápasu. Grubner přesnou střelou poslal Středočechy do vedení 1:0. O třicet sekund později pak Švejda ranou z první nedal brankáři šanci a zvýšil vedení domácích.

Druhý poločas už byl zcela v režii hostů. Ve 26. minutě z rychlého protiútoku snížil Guliberg. O dvě minuty později pak přišly dva slepené góly, které potvrdily převahu švédského celku.

Nejprve k zadní tyči pálil Eldholm, vzápětí obrátil vývoj zápasu Nihlen. O vítězství hostů pak ve 38. minutě svou druhou brankou v utkání rozhodl Eldholm. Švédský Höllvikens tak porazil Mladou Boleslav 4:2 a bez porážky ve skupině postupuje do play-off.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články