Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Mladá Boleslav dominuje i v play-off, v úvodním semifinále sestřelila Spartu

Vítězové základní části z Mladé Boleslavi nezaváhali v úvodním semifinále superligy florbalistů proti pražské Spartě a po vítězství 5:2 se ujali vedení v sérii. Favorizovaný tým z města automobilů postoupil mezi elitní kvarteto naprosto suverénně, když ve 4 zápasech nasázel Pardubicím 36 branek, a také proti soupeři z české metropole potvrdil roli favorita. Dvěma góly zazářil Tomáš Chroust. 

Utkání Mladá Boleslav - Sparta Praha
zdroj: ČTK autor: Tomš Štěpán

Sparta se dostala do vedení v 15. minutě, kdy při Krajcigrově vyloučení skóroval přesnou ranou zpoza obránce Marvánek. Ještě v úvodním dějství však otočili stav Bína s Řehořem.

Před polovinou utkání sice vyrovnal hostující Kareš, ale ve 34. minutě skórovali během třiadvaceti sekund Curney s Tomášem Chroustem, který ještě v závěru druhé třetiny stanovil konečné skóre 5:2.

"Mladá Boleslav nám ukázala, v čem je její největší síla. Když chtěla, tak nám prostě míček nepůjčila a hrála svou hru. Škoda pár několikaminutových výpadků v prvních dvou třetinách, v nichž jsme dali domácím vedení, které už si ve třetí třetině pohlídali. Nicméně je to pouze 1:0 na zápasy a zítra se začíná od nuly," řekl trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy 1. semifinále Mladá Boleslav - Sparta Praha

Semifinále play-off florbalové superligy mužů - 1. zápas:

Mladá Boleslav - Sparta Praha 5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
Branky: 34. a 39. Tomáš Chroust, 19. J. Bína, 20. Řehoř, 34. Curney - 15. Marvánek, 29. Kareš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články