Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Mistrovské Vítkovice jsou blízko obhajobě, postoupily do superfinále

Ostrava - Florbalisté mistrovských Vítkovic porazili v šestém semifinálovém utkání extraligy doma Mladou Boleslav 10:6, ovládli sérii 4:2 na zápasy a budou v superfinále obhajovat titul. Pěti body za dvě branky a tři asistence se na tom podílel Lukáš Hrubý.

V boji o zlato se utkají v neděli 13. dubna v pražské O2 areně s Tatranem Střešovice. Vítkovice budou útočit na šestý triumf, Střešovice už na šestnáctý. Jisté je, že ani 21. ročník nejvyšší soutěže nepozná žádného jiného vítěze. Mladá Boleslav skončila třetí.

Vítkovice před 612 diváky v hale Dubina vedly 4:0 a 7:1, ale soupeř se nevzdal a čtyřmi góly za sebou se vrátil do zápasu. Obhájce titulu už si ale postup nenechal vzít. "Série se lámala ve třetím zápase, kdy jsme svojí laxností a pasivní hrou ukázali soupeři, že jsme zranitelní," řekl trenér Mladé Boleslavi Tomáš Janeček oficiálním stránkám ČFbU.

"V dnešním zápase i v celé sérii jsme byli lepší a zaslouženě jsme postoupili a slibuji, že se o titul popereme. Děkuji všem divákům a fanouškům, kteří nás podporovali v těžkých chvílích," uvedl kouč Vítkovic Michal Deus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání 1. SC Vítkovice - Mladá Boleslav
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články