Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Mistrovská Boleslav v zápase věnovaném školákům zdolala Bohemians 8:7

Florbalisté mistrovské Mladé Boleslavi zdolali v dohrávce 1. kola superligy FbŠ Bohemians 8:7 a ve svém třetím utkání v sezoně si připsali druhou výhru. Dopolední zápas věnovaný školákům sledovalo 1222 diváků.

Jiří Curney v dresu Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Dalibor Glück

Hattrickem zařídil výhru domácích kanonýr Jiří Curney, který dvě vteřiny před koncem ještě neproměnil trestné střílení. Čtyřmi body za dvě branky a stejný počet asistencí k ní přispěl Josef Pluhař.

"Utkání se hrálo ve fantastické atmosféře a děkujeme boleslavským školám za podporu v průběhu celého zápasu. My jsme dnes opět nastoupili v poslepované sestavě bez ochoty bránit. Proto je výhra spíš vydřená," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Bohemians, kteří v utkání vedli 3:1 a 6:4, utrpěli třetí porážku ze čtyř vystoupení v sezoně. "Z naší strany to byl nejlepší výkon v sezoně. Bohužel jsme se nevyvarovali individuálních chyb, které soupeř nemilosrdně trestal. Škoda, že jsme nedokázali udržet vedení, sahali jsme po bodech," uvedl manažer Bohemians Jakub Štěpánek.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Mladé Boleslavi přestříleli v dohrávce 1. kola Bohemians

Superliga florbalistů - dohrávka 1. kola:

Mladá Boleslav - Bohemians 8:7 (1:1, 3:2, 4:4)
Branky: 40., 47. a 54. Curney, 5. a 52. Pluhař, 31. Zakonov, 34. Tomašík, 49. Tokoš - 24. a 44. Buršík, 42. a 60. P. Šebek, 12. K. Krbec, 27. Kindl, 46. Cabejšek.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články