Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Lekce pro nováčka z Vinohrad. Mistrovská Boleslav mu dala dvanáctku

Po první části sice ještě vedl, pak ale naplno poznal sílu mistra. Nováček florbalové superligy Sokol Královské Vinohrady dostal na půdě Mladé Boleslavi tvrdou lekci a prohrál 3:12. Středočeši se díky jasnému triumfu posunuli na třetí místo. V dopoledním duelu věnovaném školákům před 1080 diváky nasbíral osm bodů za tři branky a pět asistencí útočník Jiří Curney. Jan Natov skóroval pětkrát a zaznamenal i dvě přihrávky.

Radost florbalistů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK autor: Ožana Jaroslav

Nejproduktivnější hráč historie základní části domácí nejvyšší soutěže Curney v utkání překonal hranici 550 bodů. Celkem jich má na kontě 553 za 320 branek a 233 asistencí z 262 utkání.

Vinohrady, které po první třetině vedly 2:1, zůstávají předposlední. "První třetina z naší strany byla ostuda. Od té druhé začala aspoň část našeho týmu hrát aktivně," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

"Nakonec to stačilo na výsledkově přesvědčivou výhru, ale jen díky tomu, že soupeř neproměnil řadu šancí," dodal Pazdera, který svedl souboj se svým bratrem Michalem, koučem Vinohrad. "Zápas probíhal podle našich očekávání. Soupeř byl minimálně o třídu lepší. Mrzí nás třetí třetina, kdy už nám nefungovala obrana. Také mrzí proměňování šancí, kterých bylo dost na více vstřelených branek," uvedl Michal Pazdera.

Mladá Boleslav - Sokol Královské Vinohrady 12:3 (1:2, 5:1, 6:0)

Branky: 19., 27., 32., 43. a 52. Natov, 46., 55. a 58. Curney, 26. Gruber, 29. J. Bína, 33. Řehoř, 57. Pluhař - 18. Hanák, 20. Jelínek, 28. Rossi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články