Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Jižní Město otočilo duel s Chodovem a srovnalo semifinálovou sérii

Úřadující šampionky z Jižního Města porazily ve druhém semifinále play-off florbalistek Chodov 4:3 a vyrovnaly sérii na 1:1. Nejlepším možným způsobem tak odpověděly na páteční porážku 1:2. Zápas plný obratů rozhodla v 57. minutě Adéla Polívková.

Dominika Steinbachová z Jižního Města (vlevo) a Kamila Paloncyová z Vítkovic
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

"Tygřice", které první vzájemné utkání ztratily ve třetí třetině, se opět dostaly do vedení, když v sedmé minutě otevřela skóre Kleinová. Ještě v první třetině však vyrovnala v přesilové hře Plášková a ve 29. minutě stav i otočila během další početní výhody.

Ve druhém dějství srovnala také v přesilovce Čapková, ale Chodovu znovu vrátila hubený náskok Urbánková. Ztrátu poté smazala v 52. minutě Košturiaková a vítězství domácích zařídila těsně před koncem Polívková.

"Byl to zápas v dobrém tempu se šťastným koncem pro nás. Čeká nás ovšem ještě dlouhá série a my se musíme připravit ještě lépe," řekl trenér Jižního Města Adam Štegl.

"Dnes jsme byli málo nebezpeční a měli příliš mnoho ztrát. Nic se neděje, podle předpokladů se hrají vyrovnaná střetnutí a my musíme být příště prostě lepší než dnes," kontroval kouč Chodova Lukáš Procházka.

Semifinále play-off extraligy florbalistek - 2. zápas:

FK Jižní Město - Chodov 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)

Branky: 7. Kleinová, 34. Čapková, 52. Košturiáková, 57. Polívková - 16. a 29. Plášková, 37. Urbánková. Stav série: 1:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články