Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Jihomoravské derby ovládli florbalisté Znojma, Kucharič nastřílel proti Brnu hattrick

Ve 23. kole florbalové Superligy v souboji z chvostu tabulky Znojmo zdolalo soupeře z Brna 9:4. Znojemští florbalisté si tak vylepšili bilanci z utkání se Spartou, ve kterém dostali patnáctibrankový příděl. Buldoci z Brna naopak protáhli sérii bez zisku bodu na sedm utkání. Hattrickem se blýskl Tomáš Kucharič. 

Radost florbalistů Znojma
zdroj: ČT sport

V jihomoravském florbalovém derby se bojovalo o první výhru v letošním kalendářním roce a od začátku mělo navrch poslední Znojmo. Domácí se v první třetině ujali dvoubrankového vedení díky trefám Tomáše Kuchariče a Filipa Horáka.

Ve druhé třetině navýšili vedení Znojma znovu Tomáš Kucharič a Martin Pánek. Až poté brněnský nejhorší superligový útok vyzrál na nejhorší obranu soutěže, když Petr Koláčný vykřesal hostům naději a snížil na 1:4.

Jenže ve třetí části se definitivně protrhla hostující obrana a znojemští pěti dalšími góly pojistili premiérové tříbodové domácí vítězství v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Znojmo přehrálo rivala z Brna 9:4

Superliga florbalistů - 23. kolo:

TJ Znojmo - Bulldogs Brno 9:4 (2:0, 2:1, 5:3) Branky a nahrávky: 5., 28. a 60. Kucharič, 16. a 46. Horák, 35. a 53. Pánek, 46. Kladivo, 58. Novák - 36. a 60. Koláčný, 50. Ulman, 59. Kadavý.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články