Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Florbaloví Bohemians těsně podlehli Boleslavi

Praha - V 8. kole florbalové Fortuna extraligy se před kamerami České televize střetly týmy FBŠ Bohemians a BILLY BOY Mladá Boleslav. V dramatickém zápase dokázali Boleslavští uhájit v koncovce těsné vítězství 4:5 a o jediný bod tak v tabulce předskočili právě svého dnešního soupeře, mužstvo Bohemians. 

 

Florbal
zdroj: ČT4

Přestože do zápasu nastupovali hráči Bohemians jako v ligové tabulce lépe postavené družstvo, rozhodně nebyli favority duelu. Historicky se jim totiž proti mužstvu Mladé Boleslavi nedaří. Bohemians navíc trápila poměrně rozsáhlá marodka.

Zpočátku vypadal dnešní duel jako snadná záležitost pro hostující tým. Mladá Boleslav zaskočila domácí Bohemians a po 25 minutách vedla 1:4. K obratu nasměroval Bohemians kapitán Michal Jedlička, který v polovině zápasu snížil. A ve 48. minutě už bylo vyrovnáno po brance Lukáše Janů.

Vzápětí ale ve vlastním obraném pásmu vyrobil svou nedůsledností obrovskou chybu kapitán Bohemians Jedlička a Jiří Bouška tak poměrně snadno vsítil rozhodující gól. Bohemians se nepovedlo vyrovnat ani přes závěrečný tlak, kdy hráli více jak 2 minuty bez brankáře s jedním mužem v poli navíc.

"Dolehla na nás nervozita na začátku utkání, ale jsme rádi, že se nám podařilo dostat se zpět do zápasu, i když je škoda, že se nám nepodařilo uhrát ani bod," litoval po zápase trenér domácích Marek Brosch.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články