Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Florbalisty Střešovic nezastavil ani Chodov, lídr superligy je dál stoprocentní

Patnáct zápasů, patnáct výher. To je skvělá bilance florbalistů Střešovic v této sezoně superligy. V předehrávce patnáctého kola podle očekávání zvítězili v hale Chodova 7:2, a ještě si upevnili vedení v tabulce, v níž mají před druhými Vítkovicemi náskok dvanáct bodů. Chodov je šestý a po čtyřech výhrách za sebou nyní podruhé ztratil všechny body. Po dvou gólech vítězů dali Marek Beneš a David Šimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chodov - Střešovice

Tatran, který naposledy prohrál v superlize v dubnu v superfinále v O2 areně s Mladou Boleslaví 1:2 v prodloužení, se ujal vedení v čase 13:56 díky Šimkově brance. V 18. minutě zvýšil náskok hostů Adam Tlapák.

Po 44 sekundách druhé části proměnil Beneš trestné střílení, za dalších devět vteřin skóroval Pavel Sládeček a v polovině zápasu upravil v početní výhodě Milan Meliš už na 5:0. V 34. minutě se prosadil domácí Martin Skřivánek, ale za 40 sekund vrátil Tatranu pětibrankový náskok Beneš. Ve 44. minutě zkorigoval stav Jiří Bauer, za 42 sekund měl ale poslední slovo Šimek.

Livesport superliga florbalistů - předehrávka 15. kola:

Chodov - Tatran Střešovice 2:7 (0:2, 1:4, 1:1)
Branky: 34. Skřivánek, 44. J. Bauer - 14. a 45. D. Šimek, 21. z tr. střílení a 35. Marek Beneš, 18. Tlapák, 21. Sládeček, 30. Meliš.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články