Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Florbalistky zdolaly Švýcarsko a na turnaji v Mälmo nakonec skončily třetí

České florbalistky zdolaly v závěrečném vystoupení na Euro Floorball Tour v Malmö Švýcarsko 6:5 po samostatných nájezdech a uspěly v boji o konečnou třetí pozici. Svěřenkyně trenéra Miroslava Janovského si tak připsaly úspěch v generálce na mistrovství světa v Bratislavě, které se hraje od 1. do 9. prosince.

Je nám líto, video expirovalo.
Krupnová třikrát skórovala proti Švýcarkám

Skóre otevřely v páté minutě Švýcarky, když brankářku Nikolu Příleskou překonala Michelle Wikiová. Češky ale v úvodním dějství otočily stav díky trefám Denisy Ratajové a Dominiky Kubišové.

V úvodu druhého dějství se postaraly o další obrat Seraina Ulberová s Flurinou Martiovou a na vyrovnání Elišky Krupnové odpověděla Géraldine Rossierová. Bohatou brankovou čtyřminutovku ukončila vyrovnáním na 4:4 Ratajová.

Vedení Švýcarsku vrátila ještě v 57. minutě Isabelle Gerigová, ale za 100 vteřin se prosadila podruhé v utkání Krupnová. Ta poté rozhodla i rozstřel.

Turnaj Euro Floorball Tour žen v Malmö:

ČR - Švýcarsko 6:5 po sam. nájezdech (2:1, 2:3, 1:1) 

Branky a nahrávky: 11. Ratajová (Čapková), 16. Kubišová, 26. Krupnová  (Jiráková), 27. Ratajová (Řepková), 58. Krupnová (Čapková), rozhodující sam. nájezd Krupnová - 5. Wikiová, 23. Ulberová (Martiová), 25. Martiová (Wikiová), 26. Rossierová (Scheideggerová), 57. Gerigová (Wikiová). Rozhodčí: Kirjonen, Sirkka (oba Fin.). Vyloučení: 0:1. Bez využití. Diváci: 86. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články