Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Florbalistky věnovaly volný den regeneraci i charitě

Ostrava – České florbalistky by si měly užívat volna před čtvrtfinálovým duelem. V dějišti světového šampionátu v Ostravě ale zvolily aktivní odpočinek. Kromě regenerace, odpoledního tréninku a ranní procházky stihly ještě v rámci charitativní akce navštívit dětský domov a večer je čeká také kino.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalistky pojaly volný den na MS aktivně

Češky po úterním příjezdu v Ostravě poprvé trénovaly a následně zamířily na návštěvu do Dětského domova v Ostravě-Hrabové. V malé tělocvičně si s dvacítkou dětí zahrály florbal, rozdaly suvenýry, společně se vyfotily a předaly na památku český dres. "Je to jedině dobře, když můžeme někomu pomáhat. Ale to platí nejen o florbalu, ale o všech lidech," řekla útočnice Dominika Šteglová.

Šampionát provází další charitativní projekt. Organizátoři se rozhodli podporovat Charitní dům sv. Zdislavy a za každou branku na šampionátu přispívají desetikorunou. Může přispět i skórující hráčka či tým. Na konto půjde rovněž jedna koruna za každého diváka, o kterého bude překročen rekord v návštěvnosti MS. Další výtěžek přibude z prodeje suvenýrů a kalendáře projektu Miss florbal.

Zítra čeká na české ženy čtvrtfinálové utkání proti Polsku. "Polky známe, bude to těžký zápas až do poslední minuty. Hlavně musíme střílet z každé pozice, nepřidržovat míčky a zakončovat nacvičené akce," uvedla útočnice Gabriela Žůrková. Přímý přenos utkání sledujte zítra od 16:45 na ČT sport a našem webu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články