Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Florbalistky si poradily se Švýcarskem, rozhodl nástup do druhé třetiny

České reprezentantky zvítězily na domácím turnaji Euro Floorball Tour v Ústí nad Labem nad Švýcarskem 7:3. Zápas rozhodl nástup do druhé třetiny, ve které svěřenkyně trenéra Lukáše Procházky během šesti minut utekly do rozhodujícího vedení 5:1. Dvěma brankami k výhře přispěla osmnáctiletá Anna Brucháčková, gól a dvě asistence si připsala kapitánka Eliška Krupnová. Přímý přenos utkání Česko – Švédsko sledujte v neděli od 15:25 na ČT sport Plus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Česko – Švýcarsko

Češky se dostaly do vedení už po 37 sekundách, kdy otevřela skóre Brucháčková. Ve 12. minutě vyrovnala Corin Rüttimannová.

Hned po devíti vteřinách druhé části se prosadila opět Brucháčková a za 68 sekund zvýšila Krupnová. Do 27. minuty díky gólům Martiny Řepkové a Elišky Trojánkové to bylo už 5:1 pro domácí.

Do konce druhé třetiny zkorigovaly stav Anja Wyssová s Nathalií Spichigerovou. V 58. minutě při power-play Švýcarek zamířila do prázdné branky Eliška Chudá a deset sekund před koncem ještě dovršila skóre Karolína Suchá.

Euro Floorball Tour žen v Ústí nad Labem:

Česko – Švýcarsko 7:3 (1:1, 4:2, 2:0)
Branky a nahrávky: 1. Brucháčková (Krupnová), 21. Brucháčková, 22. Krupnová (Řepková), 24. Řepková (Krupnová), 27. Trojánková (Kubečková), 58. Chudá (Beránková), 60. Suchá (Kubečková) - 12. Rüttimannová (Von Arxová), 28. Wyssová (Stettlerová), 30. Spichigerová (Bergerová). Rozhodčí: Tomáš, Cíbik (oba SR). Bez vyloučení. Diváci: 546.

Švédsko – Finsko 6:7 po nájezdech (3:1, 2:3, 1:2 - 0:0).

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články