Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Florbalistky nezvládly ani druhý duel a podlehly Finkám

Sandviken (Švédsko) - České florbalistky prohrály ve druhém utkání na turnaji Euro Floorball Tour s Finkami 4:8. Porážku neodvrátil ani skvělý individuální výkon Elišky Krupnové, která dosáhla hattricku. V závěrečném vystoupení čeká Češky Švýcarsko.

Tým trenéra Miroslava Janovského toužil odčinit úvodní debakl 0:14 s domácími Švédkami. A zpočátku se to i dařilo. Finky šly do vedení v osmé minutě po trefě Elly Alankové, ale Češky stav otočily. V 16. minutě sice Krupnová neproměnila trestné střílení, ale vzápětí v přesilovce vyrovnala Koníčková a v 25. minutě se už prosadila i Krupnová, která pak také po obratu Seveřanek vyrovnala po polovině utkání na 3:3.

Jenže finský výběr kontroval ještě dalšími dvěma zásahy do druhé přestávky a pak přidal další dvě trefy, takže odskočil až do vedení 7:3. Poté už došlo jen na zkompletování hattricků. Po snížení Krupnové se tento kousek povedl v dresu vítězek také Eliise Alankové.

"Hlavní problém v tomto zápase byl ten, že jsme odešly fyzicky, a můžeme říct, že nás Finky opravdu přehrály z hlediska toho, jak jsou připravené. Byli jsme pozdě hlavně v obraně a to je jeden z důvodu, proč jsme dneska prohráli," řekl trenér Janovský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články