Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Florbalistky FbŠ Bohemians zdolaly Vítkovice a jsou v superfinále

Praha - Florbalistky FbŠ Bohemians vyhrály v pátém semifinále extraligy nad Vítkovicemi 6:5, ovládly sérii 4:1 na zápasy a budou hrát superfinále s obhájkyněmi titulu Herbadent SJM Praha 11. Jediný duel o zlato se uskuteční v sobotu 21. dubna od 14:00 v pražské O2 areně. Vítkovice potřetí za sebou vypadly s Bohemians v semifinále a znovu získaly bronz.

Florbal
zdroj: ČT4

V úvodní třetině, která nabídla osm branek, se oba celky střídaly ve vedení a do první pauzy šly za stavu 4:4. Ve 29. minutě dostala domácí do vedení Skopková a ve 47. minutě zvýšila poprvé v utkání na rozdíl dvou branek Adéla Bočanová. Za Vítkovice už jen snížila Hašová, která dovršila hattrick.

"Děkuji soupeři za výbornou sérii a svým hráčkám za postup do finále. Podporovali nás výborní fanoušci a nakonec jsme se dočkali vytouženého finále," řekl oficiálním stránkám České florbalové unie trenér FbŠ Bohemians Jakub Doubrava. Herbadent se pokusí Bohemians sesadit z trůnu potřetí za sebou.

"Dnešní zápas rozhodla hlavně naše nedůrazná hra na vlastním brankovišti. Celkově to byla výborná série z obou stran," doplnil trenér Vítkovic Tomáš Martiník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články