Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Florbalisté zakončili Staropramen Cup výhrou nad Slovenskem

Pardubice - Čeští florbalisté zvítězili v posledním utkání na Staropramen Cupu v Pardubicích nad Slovenskem 7:1 a ovládli tak turnaj bez ztráty bodu. Hattrickem se na výhře podílel útočník Milan Tomašík.

Florbalové utkání Česko - Slovensko
zdroj: ČT24

Po úvodním testu čeká svěřence trenéra Tomáše Trnavského v sezoně před prosincovým mistrovstvím světa ve Švýcarsku ještě zápasová generálka na začátku listopadu na Euro Floorball Tour ve švédském Växjö.

Proti Slovensku byli Češi jasnými favority a už v třetí minutě vedli díky Tomašíkovi. V polovině úvodní části zvýšil Zálesný a v druhém dějství upravili Suchánek, Tomašík a Rybka už na 5:0.

V 50. minutě sice pokazil Součkovi čisté konto Matejka, Češi pak ale ještě zvýraznili výhru po Tomašíkově třetím gólu a Rybkově druhé trefě v utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Česko - Slovensko

ČR - Slovensko 7:1 (2:0, 3:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 3. Tomašík, 10. Zálesný (Jelínek), 26. P. Suchánek (Zálesný), 32. Tomašík, 39. Rybka, 51. Tomašík (Sladký), 60. Rybka (Ondrušek) - 50. Matejka (Lajčiak). Rozhodčí: Bienkowski, Chomnicki (oba Pol.). Vyloučení: 2:1. Bez využití. Diváci: 237.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články