Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Florbalisté utrpěli se Švédskem debakl

Brno - Čeští florbalisté utrpěli na závěr Škoda Cupu v Brně debakl se Švédskem 5:15 a prohráli i v dodatečných nájezdech 1:2. Před závěrečným zápasem Finska se Švýcarskem klesli v turnaji série Euro Floorball Tour se čtyřmi body na poslední místo o skóre za Švýcary. Osmi body za pět tref a tři asistence se podepsal pod kanonádu úřadujících vicemistrů světa Patrik Hagberg.

Švédská reprezentace
zdroj: EPA

Češi začali aktivně a ve druhé minutě trefil Tokoš tyč. V páté minutě předvedli rychlý brejk Švédové a skóre otevřel Hagberg. Seveřané byli ve vyrovnané hře produktivnější a díky Enströmovi a další trefě Hagberga získali rychle náskok 3:0. Machala s Chrápkem dokázali snížit na 2:3, ale následně hráli Švédové dvakrát v početní výhodě a při té druhé zvýšil 29 vteřin před pauzou na 4:2 Björk.

Od druhé třetiny Švédové zápas zcela ovládli. V polovině vedli 7:2, když se trefil znovu Enström, hattrick dovršil Hagberg a skóroval také Eriksson. Vzápětí sice korigoval stav Sladký, ovšem "desítku" dovršil favorit ještě v druhé části díky Samuelssonovi, Björkovi a dalšímu zápisu Hagberga.

Brankostroj Švédů se nezastavil ani v závěrečném dějství. Na hattrick dosáhli i Enström s Björkem, po trefě Henrikssona snížil na 4:13 Skácel. Na rozdíl 11 gólů unikli Švédové díky Antonu Karlssonovi a pátému zásahu Hagberga. Výsledek ještě stihl zkorigovat Skácel. I bonusový bod v nájezdech zajistili Švédsku Nordgren s Björkem, za domácí se trefil jen Tokoš.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání ČR - Švédsko
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články