Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Czech Aerobic Open

Florbalisté Střešovic prohráli s Vítkovicemi vysoko 2:7

Praha - Florbalisté mistrovských Střešovic prohráli v 15. kole extraligy doma s Vítkovicemi vysoko 2:7. Ostravané tak zcela ovládli reprízu finále nejvyšší soutěže z uplynulých tří let a oplatili Tatranu i porážku 0:7 z domácího prvního duelu v sezoně v polovině října. Po třech bodech za gól a dvě asistence si připsali v dresu vítězů Martin Tokoš a Milan Tomašík, dvakrát se trefil Radim Polášek.

Polášek gólmana Zicha překonal už po 36 vteřinách a v polovině úvodní části také zvýšil na 2:0. Za 23 vteřin sice korigoval stav Ondrušek, ale v druhém dějství zvýraznili náskok Vítkovic Ťopek s Mojžíškem. V závěrečné části vedli hosté po trefách Tomašíka, Tokoše a Jelínka v přesilovce už 7:1. Debakl ještě lehce zmírnil Tušek.

"Vítkovice potrestaly veškeré naše chyby, naopak my jsme nebyli schopni proměnit brankové příležitosti. Proto Vítkovice zaslouženě vyhrály," řekl trenér Střešovic Jan Zahalka. Jeho tým zůstává po druhé porážce v sezoně v čele tabulky, ale už jen s malým náskokem před Mladou Boleslaví, která v sobotu zdolala Liberec 4:3.

Vítkovice jsou v další vlně pronásledovatelů vedoucího dua, se ztrátou šesti bodů na Tatran a pěti na Mladou Boleslav. "Předvedli jsme perfektní kolektivní obranu podpořenou výkonem brankáře Ciompy. Měli jsme na vysoké úrovni trpělivý postupný útok a brejky a díky tomu jsme zvítězili," uvedl trenér Vítkovic Radomír Mrázek.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články