Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kooperativa NBL 2023/2024

Florbalisté Otrokovic ve čtvrtfinále potřetí zdolali Chodov a mají mečbol

Praha – Již jen jedna výhra dělí florbalisty Otrokovic od semifinále play-off extraligy. Panteři totiž v pátém duelu čtvrtfinálové série překvapivě vyhráli na hřišti vicemistra z Chodova 6:2 a o svém postupu mezi nejlepší čtyři mohou rozhodnout již v pátek, kdy svého soupeři přivítají před domácími fanoušky.

Florbalisté Otrokovic
zdroj: ČTK autor: Deml Ondřej

Otrokovice vedly už v 25. vteřině díky Tomáši Sovjákovi a do poloviny utkání zvýšili Michal Hradil, opět Sovják a Jan Valčík už na 4:0. Hostujícího gólmana Radovana Michajloviče překonal až v 37. minutě Jan Jastřembský. V závěrečném dějství nejdříve upravil na 2:4 Michal Klápa, ale Panthers pojistili výsledek díky Jaroslavu Vaňkovi a Michalu Nagyovi.

"Byl to náš jednoznačně nejhorší výkon v sérii a zasloužené vítězství Otrokovic," řekl trenér Chodova Ondřeje Neuman. "Děkuju soupeři za další krásné utkání, které jsme ovšem zaslouženě vyhráli. Výborně zachytal Michajlovič, který nás držel po celý zápas," uvedl kouč Otrokovic Daniel Folta.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání florbalistů Chodov - Otrokovice

JM Chodov - Panthers Otrokovoce 2:6 (0:2, 1:2, 1:2)

Branky: 37. Jastřembský, 48. Klápa - 1. a 27. Sovják, 14. Hradil, 30. Valčík, 55. Vaněk, 57. Michal Nagy. Stav série: 2:3.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články