Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Florbalisté Mladé Boleslavi si vynutili sedmý semifinálový zápas

Ostrava - Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v šestém semifinálovém utkání superligy na hřišti Vítkovic 4:3 a vyrovnali sérii na 3:3. Rozhodující sedmý zápas o superfinále se uskuteční v neděli v Mladé Boleslavi. Na soka v boji o zlato, který se bude hrát v neděli 17. dubna v pražské O2 areně, čeká už od od nedělního postupu Chodov.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

Mladá Boleslav sice dvakrát prohrávala, ale ve třetí třetině díky trefám Josefa Pluhaře, Jiřího Curneyho a Petra Saláta otočila stav na 4:2. Domácí už jen zkorigovali výsledek po brance Lukáše Hájka.

"Chválím tým za perfektní obětavou obranu a sebevědomou hru v útočném pásmu. Sérii jsme zaslouženě srovnali a těšíme se na rozhodující sedmý zápas v Boleslavi a doufám, že to bude před vyprodanou halou," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

"Florbal nás moc baví a chceme hrát co nejvíce zápasů. Ale vážně. Dneska bylo z naší strany vše jen jako. Nejsme zkušený tým, který si to zahraje v klidu, my musíme ždímat krev. To jsme nedělali, tak jak to umíme. Těšíme se na další těžký zápas, tyhle zápasy potřebujeme, abychom rostli," uvedl asistent trenéra Vítkovic Pavel Brus.

1. SC Vítkovice - Mladá Boleslav 3:4 (1:0, 1:1, 1:3)

Branky: 14. Jan Šebesta, 33. Hubálek, 57. Hájek - 24. Tomáš Chroust, 44. Pluhař, 45. Curney, 56. Salát. Stav série: 3:3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články